‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

Responsive image

Hexis Pure Zone

Spune la revedere bacteriilor cu noul Hexis PURE ZONE®!

‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

Hexis Pure Zone® este o folie de protecție compusă dintr-un strat de PVC cast transparent de 60 microni care conține agenți antimicrobieni, acoperit cu un adeziv acrilic sensibil la presiune. Este destinată pentru protecția efectivă și de lungă durată a suprafețelor în zonele care necesită un grad ridicat de igienă – zone publice, vehicule de transport public, unități agroalimentare, camere umede, grădinițe, farmacii, spitale, clinici și cabinete medicale, etc.

În special în unitățile medicale și în azilele de bătrâni, infecțiile dobândite în spital (HAI – Hospital-Acquired Infection) continuă să fie un risc masiv, mai ales pentru pacienții care sunt deja slăbiți. Astfel suprafețele cu o frecvență mare de contact trebuie să aibă protecție antimicrobiană integrată pentru a întrerupe lanțul de transmisie prin atingere.

Folia PURE ZONE® conține ioni de argint care sunt eliberați de pe stratul superior atunci când acesta intră în contact cu umiditatea. Acești ioni reactivi blochează rapid și distrug bacteriile, împiedicându-le să se înmulțească între două operațiuni de curățare și dezinfectare.

IMPORTANT!

Hexis Pure Zone® folosește ingrediente biocide active care protejează diverse suprafețe împotriva colonizării bacteriilor și a altor microbi. Eficiența este documentată și dovedită științific și prin analizele efectuate de Intertek France (pentru detalii consultați broșura și certificatul de analiză). Certificat de analiză Hexis Pure Zone®

 • Folie de protecție cast antimicrobian din PVC
 • Destinată pentru protecția suprafețelor în zonele care necesită un grad ridicat de igienă
 • Grosime 60 µm
 • Tehnologie brevetată, reduce bacteriile garantat cu 99,99%
 • Componenți activi: ioni de argint (Ag+)

 • Adresa


  Baia Mare, Str. Nisiparilor, Nr. 33A

  Telefon


  0754 820 088
  © 2020 Rednic ProDetailing. Realizat de Sireanu M.